Andre projekterHer kan du se andre projekter jeg har arbejdet på indenfor Fyrtårn universet, både alene og sammen med andre, i forsøget på at oversætte historien til andre spændende medier. Ingen af disse projekter er endnu færdige eller igangværende, men de er heller ikke opgivet!

Manga

Som nævnt var manga altid en stor inspirationskilde for mig, og derfor gik jeg i 2020 sammen med en freelance tegner i forsøget på at omdanne 'Fyrtårn' til et visuelt format. Vi blev aldrig færdige (vi kom dårligt igang), men her ser du hvad vi arbejde på og nåede at lave.

Den Animerede Serie

En dag sad jeg og legede lidt med Puppet Pals, og fik så en idé til at prøve at gøre 'Fyrtårn' til en "animeret" serie, hvor jeg selv tegnede alle baggrunde og objekter, lagde dem ind i programmet, og styrede dem rundt mens jeg sad og læste højt fra bogen. Tre afsnit er det blevet til ind til videre, som alle ligger på min YouTube kanal, hvis du har lyst til lidt cringe. Drømmen er, ligesom med manga'en, at 'Fyrtårn' en dag bliver samlet op af et studie og bliver omsat til enten en live-action eller animeret TV- eller webserie.