Historien indtil videre...

Fyrtårn

Den første bog i serien fortæller historien om den unge Malik der farer vild i en skov en skæbnesvanger nat, hvor han bliver betroet Lysets Hjerte, som han år senere, nu en ung mand, skal lære at mestre for at være klar til den forestående krig mellem lys og mørke, og samtidig forhindre at hjertets tidligere ejer, den forskruede Veronica, får kløerne i det. Han sætter ud på denne farefulde færd sammen med sin veninde Sophia, og møder så løbende nye venner, der alle hjælper dem på rejsen, mens de kæmper sig vej igennem alle mulige eventyrlige scenerier; fra flyvende øer i himlen, til forheksede skove og huler, gennem tiden, og selv helt op på månen!

Fyrtårn 2: De Knuste Dimensioner

Bog to tager sin begyndelse med vores nye hovedperson Arc, der en skæbnesvanger nat formår at hive det sagnomspundne Knibtangsværd ud af en gigantisk kæde, for så at befri sin planet fra at blive trukket ind i et mystisk sort hul i midten af universet. Dette bliver startskudet til en lang og forunderlig rejse gennem tid og rum og på tværs af selv dimensioner, sammen med hans barndomsveninde Anna og de andre venner de møder på vejen. Deres mission: at redde hele universet fra snarlig undergang fra en ukendt tredjepart. Hvem er denne usynlige fjende der ønsker alle planeters undergang, og hvad gemmer sig på den anden side af universet? Vore helte må hellere skynde sig at finde ud af det, før alt ophører med at eksistere!

Fyrtårn 3: Astralkompasset

Bog tre fortsætter direkte hvor bog to slap... ish. Noah, sætter sammen med Arcs venner ud for at finde sin forsvundne bror, men finder snart sig selv alene i et helt andet univers hvor han møder en mystisk pige der har sin egen dagsorden. Sammen med hende fortsætter Noah ufortrødent sin rejse, og de to, sammen med deres nye venner, finder så snart ud af, at der er langt mere på spil end de nogensinde kunne have forestillet sig. Verdenstræet er ustabilt, og et mystisk kompas Noah fik af sin mor skal derfor samles for at give vore helte adgang til det sagnomspundne astralplan, hvor de håber på at finde både Noahs bror, og en vej op til gud.

Fyrtårn 4: Den Glemte Stjerne

Ikke længe efter vore helte har reddet verden, får de nyt om en gammel trussel, der rører på sig igen. Det Megavers de kender, er blot ét ud af mange, der alle bidrager til at holde på seglet, der binder en ubeskrivelig ondskab til sit fængsel bag dørene på et magisk spejl i Gigaversets midte. Med seglets snarlige brud, grundet destruktionen af de seks søjler der binder det, som en ung mand ved navn Shion, der er i besiddelse af Mørkets Hjerte, gør alt i sin magt for at sørge for, må Malik og hans sønner, samt Celestias højre hånd Negaia, gøre alt i deres magt for at stoppe ham i at slippe denne gamle ondskab løs, og måske endda forårsage universets kollaps!
Men alt er ikke som det ser ud, og Celestias fortid, samt sandheden bag hele eksistensens tilblivelse og dæmonen Unagas sande natur, kommer langsomt frem i lyset.

Fyrtårn 5: En Anden Fremtid

Før universets tilblivelse, eksisterede et andet. Et, hvor Malik, her kaldet Kalim, blev tildelt Lysets Hjerte af fyrpasseren Hans, men ikke magtede det store pres det lagde på ham. Det drev ham til vanvid og korrumperede hans sjæl, og som den levende manifestation af rent uhæmmet kaos og ondskab, lykkedes det ham så, på blot et par hundrede år, at tilintetgøre det meste af al eksistens. Gudinden, og skaber af alt, Elysium, tager kampen op mod denne raserende skabning, men må snart sande sit nederlag. I et sidste desperat forsøg på at redde hvad lidt der er tilbage af verden, nulstiller hun universet med et kataklysmisk brag, et brag, der dræner hende for alle kræfter, og bliver tilblivelsen af Maliks univers.Her begynder livet påny, fri af Kalims trussel, indtil en dag, hvor det viser sig, at det altomfattende brag, ikke blev hans endeligt. Nu må Malik og hans venner, én gang for alle, stimle sammen for at nedkæmpe en ondskab, der er større end de nogensinde har kunnet forestille sig.