Velkommen til min verden



På denne side giver jeg et bud på, hvordan nogle af de vigtigste steder i den første bog kunne se ud, samt fremviser hvordan de mange seje sværd og andre våben, der optræder igennem hele serien, ser ud.

Områder

Fyrtårnet

Den aften unge Malik farer vild i Evighedsskoven, leder et lys ham gennem den mørke skov til et mystisk fyrtårn, hvor han møder fyrpasseren Hans, der overdrager ham Lysets Hjerte.

Maliks Hus

Huset i udkanten af Evighedsskoven, som Malik voksede op i sammen med sine forældre. Efter hans mor forlader dem flytter han og faren ind til byen, men 10 år senere kalder en drøm Malik tilbage til sit gamle barndomshjem, der måske spiller en større rolle i puslespillet.

Observatoriet

Sophias bedstefar peger hende og Malik mod hans observatorie, hvor de vil finde nye mysterier, og forhåbentlig også svar på nogle af dem.

Palæet i Skoven

Her boede Viridia sammen med sine forældre, indtil den skæbnesvangre dag Hans gav hende Lysets Hjerte, hvis overvældende kræfter fordærvede hende, og splittede hende i to personligheder: Viridia & Veronica. Sophia og Malik lægger vej forbi under Dice' anvisning, hvor de finder flere hemmeligheder og Malik må stå ansigt til ansigt med Veronica. En gang ud af mange.

Den Hemmelige Have

Viridia plejede at komme meget her sammen med sin familie, før Lysets Hjerte og hendes alter ego Veronica kom og ødelagde alt. Her stifter vi bekendtskab med botanikeren og drivhuspasseren Sylvia, der udover at sætte Malik på en hård prøve, gør alt hvad hun kan for også at hjælpe vore helt. Hun leder desuden efter sin bror Garet, der forsvandt et sted i haven for mange år siden.

Regntårnet

Dice tager Malik og vennerne med til Regntårnet, et mystisk fænomen der strækker sig helt op i himlen, og kun viser sig når det regner, hvor hans ven og partner Sila forsvandt for år tilbage. På en mission for at finde denne forsvundne person, håber de også på at finde den sagnomspundne Lysets Klinge, eller om ikke andet et spor der kan føre dem til det.

Det Gamle Vandtårn

På sin færd for at indsamle de fire nøgler til pengeskabet i sin kælder, leder synet af en gammel lygte bærende dame, der synes at have en slående lighed med hans gamle mormor, ham til et gammelt vandtårn midt i skoven. Et tårn, hvor han og mormoren plejede at komme da han var lille, for at besøge en gammel sur konge der aldrig lukkede op for dem. En ensom konge, der måske aldrig var så sur og mobset som de egentlig havde antaget.

Mosen

Mester Zings mose, hvor han boede sammen med og trænede de tre lovende unge sværdkæmpere, indtil de alle tog afsted for at finde og assistere lysets udvalgte.

Den Glemte Arena

Den skjulte arena i himlen hvor Mester Zing trænede sine unge disiple. Et sted fjernt fra alt, hvor de tre mægtige krigere kunne få lov til frit at udfolde sig, og hvor de udviklede teknikker så farlige, at nogle af dem, blev dem forbudt af deres mester at bruge.

Himmellandet & Evighedsskoven

Her ses hele Evighedsskoven, den magiske verden af eventyr der hele Maliks liv havde ligget blot et stenkast fra hans barndomshjem, samt det sangomspundne Himmelland.  Jagten på Veronica og en måde at besejre hende på, leder vore venner op til det mytiske land i himlen. Et brudstyk af deres egen verden, der engang efter en voldsom krig rev sig løs fra fastlandet, og ved hjælp af magi blev gemt væk højt oppe i himlen. Her bliver de sendt ud og traversere det splittede lands mange mystiske øer i søgen efter et objekt der siges at kunne hjælpe dem i kampen mod Veronica, som de snart efter, atter en gang, må stå ansigt til ansigt mod oppe i det hellige Månetempel.

Våben

Her ses de mange forskellige seje våben der optræder gennem Fyrtårn serien!

Fyrtårn

Lysets Klinge

Det legendariske sværd smedet af guderne, med kraften fra 1000 sole. Kraftigt nok til at udslette hele hære med ét enkelt hug. Gemt i Mørkets Labyrint af sin tidligere oprindelige ejer, Orion, kommer Malik i besiddelse af dette mægtige våben af rendyrket lysenergi.

Mørkets Klinge

Lysets Klinges mørke modsætning, skabt af mørkt lys og båret af Maliks mørke jeg, Tusmørke.

Tusmørkets Klinge

Lysets- og Mørkets Klinge i perfekt forening.

Fyrtårn 2: De Knuste Dimensioner

Knibtangsværdet

Det mytiske kædeknusende sværd som Arc finder på toppen af det Forbudte Bjerg på sin hjemplanet Marok.

Knibtangsværdet ver. 2

En midlertidigt opgraderet version af Knibtangsværdet, hvor Arc finder ud af at kanalisere sin egen livsenergi igennem sværdet, hvilket udløser en stråler af rød energi.

Knibtangsværdet ver. 3

Knibtangsværdet i ren energiform, når Arc samtidig antager sin sorte rustning.

Lysets Klinge

Sværdet der er gået i arv til Arc fra hans far. Da Arcs lyskræfter vågner, kommer han ligeledes i besiddelse af det mægtige sværd hans far også betjener.

Mosaik Sværdet

Ligesom at lys kan bøjes i alle farver, lærer Arc at ændre formen og elementet i Lysets Klinge, hvilket åbner op for en verden af nye muligheder. Mosaik Sværdet besidder evnen til at forene to krigere der holder på det.

Isens Klinge

Skabt af dybfrost besidder dette sværd evnen til at fryse sit offer helt ind til kernen.

Sandets Klinge

Skabt af magisk sand. Har evnen til at omdanne jord til sand, samt omdanne sig selv til alskens andre våben som fx en pisk eller en morgenstjerne.

Technosværdet

Skabt af en blanding af magi og avanceret teknologi. Kan omdanne manuel teknologi til digital, samt skabe en femdobbelt firewall til at beskytte brugeren.

Flammesværdet

Skabt ved mødet mellem sort og hvid ild. Har evnen til at splitte sig ad i de fem hellige flammer, og skabe en dødbringende tornado af disse.

Den Skinnende Klinge

Den mægtige klinge der indeholder kraften fra et helt univers, båret af Balancens Drage i den sidste knuste dimension.

Lysets- & Mørkets Ultimative Bue & Pil

Den mægtige bue, og opgraderede version af Lysets Bue, der ligesom sin storebror kun kan betjenes af to forenede engle i perfekt harmoni. Stærk nok til at skære et hul i brystet på selveste Universets Moder.